کوفته برنجی

مواد لازم : (برای 4 تا 5 نفر)

گوشت گوسفند چرخ کرده : 500 گرم                 لپه : 150 گرم

جعفری ریز شده : 500 گرم       گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی : 100 گرم

روغن : 100 گرم      هویج : 50 گرم      نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی

برنج : به مقدار کافی      تخم مرغ : 2 عدد      سیر : 1 حبّه     آب لیمو : اندکی

طرز تهیّه :

لپه و برنج را جداگانه می پزیم و با گوشت چرخ کرده و سبزیجات ساطوری

شده مخلوط می نماییم . بعد 2 تخم مرغ ، فلفل ، زردچوبه و نمک به آن  

افزوده و سپس در زمان تهیّه ی مواد بالا یک لیوان آب در قابلمه روی اجاق

قرار می دهیم تا جوش بیاید . سیر و پیاز را خیلی ریز خرد می کنیم و با هم در

تابه سرخ می کنیم . از مواد تهیّه شده گردیهای کوچک درست می کنیم و

دانه دانه در آب که در حال جوشیدن است می اندازیم بعد از یک ربع ساعت

گوجه فرنگی ای که قبلاً آماده کرده ایم به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا

کوفته ها بپزد و سس گوجه فرنگی جابیفتد .  

 

 

/ 0 نظر / 24 بازدید