سوپ بلال

این سوپ بدون گوشت است . مواد لازم آن به قرار زیر است : (برای 4 تا 5 نفر)

بلال دانه شده : 5/0 کیلو                جعفری : چند برگ                           

کرفس : چند برگ                  پیاز ریز شده : 1 عدد                                    

آرد : 2 قاشق سوپخوری                آب : 5/0 لیتر

شیر : 5/0 لیتر                خامه : 2 قاشق سوپخوری                                           

نمک : 2 قاشق مرباخوری                پودر فلفل : 1 قاشق چایخوری

طرز تهیّه :

بلال و کرفس و جعفری و پیاز را با آب و نمک و فلفل مخلوط کرده مدت نیم

ساعت می پزیم . سپس آن را از صافی رد می کنیم . آرد را با شیر مخلوط می

کنیم و به آن اضافه می نماییم بعد خامه را بر روی آنها می ریزیم و همه را با

هم روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید . سپس آن را در سوپ خوری ریخته چند

برگ جعفری روی آن می اندازیم . 

/ 0 نظر / 10 بازدید